6 + 1 tárolási ötlet gyerekszobába

Előfordul, hogy Ti is térdig gázoltok otthon a sok játékban? Hosszú könyörgések árán sikerül minden este rendet teremteni a játékok rengetegében? Attól tartok ez nem csak nálunk működik így.

Hisszük, hogy a rendrakás egy fontos momentum kell legyen a gyerekek életében: rendszeretetre, tisztaságra, kötelességtudatra tanít - mindamellett, hogy egyfajta lezárása is az aznapi játéknak. Ezért összegyűjtöttünk 6 + 1 rendszerezési ötletet Nektek, hogyan lehet a gyerekeket is ösztönözni a rendrakásra - és nem csak a játékokra gondolunk.

kids-storage_cleaningwithkids.jpg

1. Színes és vidám, nyitott, könnyen pakolható és átlátható, több funkciós polc. (fotó: cleaningwithkids.com)

childrensartpresentation_housetohome.co.uk.jpg

2. Nektek is gondot okoz a szép gyerekrajzok tárolása? Pedig milyen büszkék is rá a szülők! Miért ne rakhatnánk ki őket a gyerekszoba falára? A fotón látható színes kosár és az "ablakos" ruhásszekrény is érdemel egy kis figyelmet! (fotó: housetohome.co.uk)

coolmompicks_storage idea.jpg

3. Festett és díszített befőttesüveg, melyhez a régi műanyag állatkákat is felhasználhatjátok - a lényeg, hogy elrejtse és rendszerezze a kallódó apróságokat! (fotók: coolmompicks.com és craftandcreativity.com)

modernparentsmessykids.jpg

4. A plüssállatok elhelyezése mindig kihívást jelent, főként egyre népesebb táboruk miatt. Ezért egy idő után bármiből lehet játéktároló, pl. falra akasztható virágtartókból is! (fotó: modernparentsmessykids.com)

 storage_kids_wall_cs.jpg

5. Élénkítő színű, jól átgondolt tanuló- vagy kreatív sarok (fotó: freshome.com)

gardrobe_kids_freshome.jpg

6. Amolyan "jó ránézni" kislány gardrób. :) (fotó: freshome.com)

piccino kids store_freshome.jpg

+1. Rajzolj ruhásszekrényt! Egy egyszerű, fehér bútoros ruhatárolás is lehet vicces és vidám! A képen a Valencia-i Piccino gyerekruha üzlet látható, de otthon is könnyen megvalósítható az ötlet.

Ha tetszett az összeállítás, csatlakozz hozzánk a Facebook-on is, ahol nap mint nap inspiráló ötletekkel szolgálunk!