Heti inspiráció: Londoni hétvége

London Anglia fővárosa, a legnagyobb városi terület az Egyesült Királyságon és az Európai Unión belül. London a Temze-folyó két partján terül el. A története egészen az alapító rómaiakig nyúlik vissza, akik a várost Londinium-nak nevezték. (Wikipedia)

Ez így meglehetősen unalmasan hangzik, igaz? Pedig London egy izgalmas, lüktető nagyváros, ami igazán emberi arcát is meg tudja mutatni: A St. James parkban szaladgáló mókusokkal, színes-vidám-hangos bolhapiacaival, a turistákat az égbe repítő London Eye-jal, a vasárnaponként Greenwich-ben kikapcsolódó városiakkal, a lázadó és a hagyományos egyvelegével minden téren.

Ezen a héten tegyetek velünk egy képzeletbeli utazást Londonba! Kiruccanunk egy hétvégére és ezeket visszük magunkkal:

  1. Orchard Toys Emeletes busz óriáspuzzle (20 db-os, 53x42 cm): 4.190 Ft helyett 3.770 Ft
  2. Orchard Toys Buszmegálló társasjáték (4-8 éves gyerekeknek, 2-4 játékos): 3.990 Ft helyett 3.591 Ft
  3. Nézzetek be a Ruha-szigetre, ahol ezt a vagány Ralph Lauren téglavörös kertészruhát találtuk! Bátran ajánljuk őket, minden ruhát nagy gonddal válogatnak, hogy színvonalas kínálatból tudj választani. Több angol  gyerekruha márkát megtalálsz náluk, mint pl. a Next, Debenhams, George, Monsoon. Nyugodtan rendeld meg, ami megtetszett, mert minden rucira garanciát vállalnak. A téglavörös kedvencre visszatérve, 1.650 Ft igazán potom pénz egy Ralp Lauren ruháért, nem igaz? :)
  4. Fred Airfork One evőeszköz (repülő villa): 3.590 Ft helyett 3.231 Ft
  5. Little Chipipi Csúcsforgalom falmatrica (többször áthelyezhető, kiváló minőségű, 37 db-os készlet): 19.900 Ft helyett 17.910 Ft

Ha tetszett a bejegyzés, csatlakozz hozzánk a Facebook-on is, ahol elsőként értesülhetsz heti akciós ajánlatainkról!