Varázserdő

A Varázserdő egy családi vállalkozás, melyet az hívott életre, hogy szerettünk volna igényes, inspiráló, kreatív és vidám környezetet biztosítani gyermekeinknek, de a magyar gyermek-lakberendezési piacon kevés, egysíkú vagy túlságosan drága kínálattal találkoztunk.

A Varázserdő név ötletét az adta, hogy hisszük, minden gyermek egy egyedülálló kis "csoda", akik számára a kreatív, játékos ugyanakkor biztonságos környezet különösen fontos az életük első éveiben. Ennek biztosításához szeretnénk az általunk kiválasztott termékekkel, márkákkal a szülőknek, nagyszülőknek segítséget nyújtani.

Már első lakásunk berendezésekor is szenvedélyesen kerestük az egyedi, különleges lakberendezési kiegészítőket, design tárgyakat. Szeretünk inspiráló, exkluzív belső tereket megálmodni, kialakítani, ami messze áll a tömegtermékek világától, mégis ötletes és otthonos. Mindemellett elkötelezettek vagyunk a magas minőségi színvonal és a márkás termékek iránt. Előnyben részesítjük a környezetet kímélő gyártási technológiákat, az újrahasznosított anyagokból készült termékeket és az újrahasznosítható csomagolási anyagokat.

Két gyermekünk van, Mia 4 éves, Máté 2011. júniusában született, mindketten vidám, kiegyensúlyozott, boldog kisgyerekek.